Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

LEVANTE-EMV i Informació d'Alacant publiquen un Suplement Especial sobre el 40 aniversari de la FSMCV


València, 14 de novembre de 2008 .
El pròxim 22 de novembre, coincidint amb la festivitat de Santa Cecilia, patrona de la música, els diaris LEVANTE-EMV i Informació d'Alacant publicaran gratuïtament juntament amb el periòdic un suplement especial amb motiu del 40 aniversari de la FSMCV.
Més de 60 pàgines a tot color que inclouran articles i reportatges relacionats amb aquest moviment cultural que defineix als valencians i en els quals es repassaran els moments més significatius d'aquestes quatre dècades d'història.
El suplement inclourà a més una fotografia i una fitxa tècnica de cadascuna de les més de 500 societats musicals federades.
Per a presentar aquest suplement especial, tindrà lloc un acte de presentació el dijous dia 20 a les 20 hores en el Club Diari Levante en el qual intervindran el president de la FSMCV, Pepe Almería i el director de LEVANTE-EMV, Pedro Muelas, a més de dos grups musicals: el quartet de clarinets Da Capo i el grup de metall i percussió Perkmetall Sextet.