Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

Es va celebrar el Certamen Nacional de Bandes de Múrcia


Múrcia, 12 de novembre de 2008.
L'Auditori i Centre de Congressos Víctor Villegas ha acollit durant els dos primers caps de setmana de novembre el XVIII Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Múrcia”.
El primer premi de la secció tercera es va quedar a Múrcia anant a parar a la Unión Musical de Torrepacheco (Murcia) dirigida per Antonio García Gil. El segon premi va ser per al Centre d'Estudi Musical d’Almàssera (València) dirigida per Manuel Járrega Ventura i, en tercer lloc va quedar la Societat Unió Musical de Catarroja (València) dirigida per Filiberto Mira. La Societat Unió Musical de Simat de la Valldigna, no va ser premiada en aquest Certamen, segons van informar fonts de l'Ajuntament de Múrcia en un comunicat.
En la segona secció es va imposar la Societat Musical Santa Cecilia de Xelva, que va obtenir el primer premi, seguida de la Societat Musical de Banyeres de Mariola (segon premi) i el Patronat Musical Aguileño “Francisco Díaz Romero” d'Águilas (tercer premi).
En tercera categoria, la rivalitat artística entre les bandes de l'Agrupació Musical Juvenil de Cabezo de Torres, dirigida per Andrés Pérez Bernabé, i la de l'Agrupació Musical de Beniaján, sota la direcció de Pedro J. Grau Caselles, es va decantar aquesta vegada per la primera, a la qual van seguir en ordre de puntuació l'Agrupació Artístic Musical El Treball de Xixona, dirigida per José F. Mira Marín, i per l'Agrupació Musical San Clemente de La Manxa, dirigida per Tomás Rodó Ortega.
El jurat del certamen va estar compost per Fernando Bonete, Manuel Seco de Arpe i Juan José Navarro.