Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

CONCERT MIG ANY 2008

Divendres 22 de febrer de 2008

Concert del Mig Any

El Cine de Dalt rebentava de gent. Tot i que no es varen repartir entrades als convidats i només es varen convidar als guanyadors dels diversos tornejos, ja que hi havia un llistat i el personal entrava per la porta d’emergències. A diferència de l’any anterior fou una basseta com comentava Juan Vicente Molina, segon vicepresident de la Federació, no hi hagué cap protesta.

El programa del concert l’obria el pasdoble sentat Fiel de Ventura Cartagena, li seguia la marxa mora innovadora Miquelet de Cota de Juan Alborch, Caballero Halcón, marxa cristiana de Pedro Joaquim Francés i Al’muràbitum marxa mora de José Rafael Pasqual-Vilaplana.

A l’entremig es donaven els diversos premis dels diferents campionats. Aquests foren els següents:

Respecte al tornegi de frontó per parelles: El tercer classificat la filà Pirates-Marinos:Antonio Marquez i Vicente Pardo. El segón classificat, la filà dels Cavallers del Cid: Rafa Eguillor i Esteban Samper. I els primers classificats foren Carlos Vicente Lopez Martinez, Fermin Colomina Galiana i Amado Sirvent, de la filà La Canyeta.

TORNEIG DE COTOS 2007

El 4t classificat fou la filà dels Moros Grocs. El 3r classificat per a la filà La Canyeta: Leticia i Maria Jose Cerro. Els segons Classificats fou el Contrabando, arreplegava el premi Pocholo. I el primers classificats son els Moros Vermells. Per favor que pugen a l’escenari Mario Carbonell i Jorge Mira Iborra. Entrega el Premi Ester Ferrándiz Candela

FUTBOL SALA 2007

CATEGORIA MASCULINA

Els segons classificats filà dels Moros Vermells recollia el trofeu Víctor Mañogil. Els cavallers del Cid, tornaren a guanyar el campionat.

CATEGORIA FEMENINA.

Els segons classificats fou la filà La canyeta. El primers classificats d’aquesta categoria per als Moros Vermells.

Abans del començament de la segona part, la presidenta de la Federació, Esther Ferrándiz, es dirigia a tots els assistents del concert, un poc nerviosa, per primera vegada presentant els nous membres de la Federació.

La segona part s’encetava amb el pasdoble Homenatge de José Vicente Algado, Bucaners, marxa cristiana de Ramón Garcia, Moment de Festa, marxa mora de l’il·lustre alcoià Amando Blanquer i el Barranc del Sinc, marxa cristiana de Rafael Mullor Grau. De bis, Juanjo de Francisco Esteve Pastor.

Un concert ple, entremesclant peces noves amb tradicionals. Un bon acte necessari per escalfar motors.