Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

La Jove Orquestra de la Generalitat, de gira


València, 27 de març de 2008.
L'agrupació oferirà actuacions a la Vila Joiosa, València i Alcoi durant el pròxim cap de setmana dins de la seua I trobada anual.
El divendres 28 de març a les 22:00 hores en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa, la Jove Orquestra interpretarà un concert baix la direcció de Manuel Galduf i amb la participació d’Irvine Arditti, al violí.
La primera part inclourà “Les alegres comadres de Windsor” d’Otto Nicolaci i l'estrena absoluta del concert per a violí “Crida d'amor viva” de Miguel Gálvez-Taroncher, obra per encàrrec de l'Institut Valencià de la Música en la qual intervindrà la solista Irvine Arditti. Ja en la segona part, s'interpretaran “Weißblau” del valencià José Antonio Orts (per a performer, instal•lació sonora i orquestra) i l’obertura fantasia “Romeo i Julieta” de Chaikovski.
Aquest mateix programa es repetirà el dissabte 29 de març a les 19:30 hores en el Palau de la Música de València i el diumenge dia 30 a les 19:00 hores en el Teatre Calderón d'Alcoi.