Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

Els editors musicals valencians s'associen

València, 10 de març de 2008.
S'ha presentat l'associació Editors Musicals Valencians Associats (EMVA).
Sota aquestes sigles, el col•lectiu d'editors musicals de la Comunitat Valenciana treballarà conjuntament aprofitant sinergies i optimitzant recursos.

L'associació, que naix sota “el paraigua” de l'Institut Valencià de la Música, conta ja amb un projecte comú com és l'assistència a la MusikMesse de Frankfurt la pròxima setmana de la mà de “Sounds from Spain”.
Albadoc Edicions Musicals, Fonament de Cançons, La manopla, Maleït Records, Mixer Music, Piles Editorial de Música, Tot per l’aire i Rivera Editors són algunes de les editorials valencianes que s'han sumat al projecte, que agrupa a empreses de molt diversos estils d'aquesta indústria musical. La presència d'editorials que promocionen el repertori musical de banda és important, amb noms com Piles o Rivera, empreses ja molt consolidades que pretenen contribuir així a una major difusió de les obres de compositors valencians.