Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

No deixem de col•laborar en la campanya “Concerts Solidaris”

El dia 10 de maig conclou la campanya de concerts solidaris que la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha impulsat amb la finalitat de recaptar fons per als afectats per les pluges del passat mes d’octubre en la Comarca de la Marina.

Totes les Societats Musicals que no realitzen aquest concert podran col·laborar en aquesta campanya aportant una quantitat econòmica al compte 2090-3130-38-0041121296 (CAM - Urbana Marqués del Túria de València) que la Federació va obrir per a l’ocasió o, també, comprant la litografia que el passat dissabte dia 5 es va presentar a El Verger. La litografia ha estat dissenyada per l’artista Constantí de Pedreguer. Una obra d’edició limitada que poden adquirir tant les societats musicals com els particulars al preu de 50 euros.

Els interessats poden adquirir esta litografia sol·licitant-la a la Federació o dirigint-se a les societats musicals de El Verger, Beniarbeig i Els Poblets, i a la presidenta comarcal de la Marina, Tona Pons. Prèviament hauran d’ingressar els 50 euros en el compte de la CAM i enviar copia del resguard a la Federació. Posteriorment, rebran la litografia o podran recollir-la personalment.

Esperem la vostra col·laboració!