Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

Curs de Clarinet d'Albaida

Del 7 al 12 de Juliol de 2008.
Del 7 al 12 de Juliol de 2008.
El Curs está dirigit a alumnes de Grau Mitjà, Superior i Postgrau.
Hi hauran classes individuals, col·lectives, masterclass.Ensemble de Clarinets,Exposicions, Presentacions de Clarinets dels diferents sponsors i marques comercials. El mínim de classes individuals será de 3 amb una durada de 1hora. També está previst per als díes 11 i 12 per la nit Concerts de Professors i Alumnes.
Els professors son els següents:
Enrique Pèrez Soliste de la Orquestra Nacional d´Espanya, Concertiste, Professor del Conservatori Superior de Música d´Aragó i del Conservatori Professional de Música de Guadalajara.
Javier Balaguer Soliste de la Orquestra Nacional d´Espanya, professor del “Master Universitari en Análisis e Interpretació Musical” (especialitat de Clarinet) en els cursos de postgrau de la Universitat de Oviedo.
Rafael Albert Professor del Conservatori Superior de Música " Oscar Esplá " d´Alacant, Concertiste, Soliste de la Llanera Philharmonic.
Josep Fuster Professor de clarinet y de música de cambra de la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), y soliste de la Orquestra Simfónica i Nacional de Catalunya.
Més informació:
rafclarinet@wanadoo.es
rafclarinet@hotmail.com