Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

GRAN CONCERT PRIMAVERAL DE LA BANDA DE XIXONA


El passat Dissabte 15 de maig vam realitzar el Concert de primavera.
Després de l'últim concert de les Festes del Mig Any, els músics vam tornar de nou als assajos per a preparar este concert primaveral, que junt amb el de Santa Cecília, és un dels principals concerts que tenim en el nostre calendari anual.
Les peces a interpretar eren: Banda Sucre (Giovanni Orsomando), Danse Funambulesque (Jules Strens), Symphony 1 (Wasily Kalinnikov), For Natalie (James Barnes), Saga Maligna (Bert Appermont), Highlights from Jurassic Park (John Williams), i de bis Danzón Nº2 d'Arturo Márquez. Sens dubte, un programa atractiu, i també complex.
La Banda de Xixona va tornar a demostrar que som, abans que res, un gran grup d'amics, sense distincions entre jóvens i veterans. Esta amistat va envoltar d'un gran ambient al moment, donant com resultat un gran concert.
Les opinions al finalitzar eren unànimes, ho vam passar genial i el concert va estar a un gran nivell. Tardarem temps a oblidar-ho. Com és costum, ho vam celebrar amb un sopar i la posterior festa, amb moments igualment inoblidables.
Hem de felicitar-nos i continuar treballant d'esta manera.
Enhorabona a tots.