Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

Dimarts 11 de Maig, Presentació Cd "DE FANG" a Xixona


Dimarts que ve dia 11 de Maig de 2010 tindrà lloc a les 20.30 h en l'Escola de Música de Xixona, seu de la nostra banda, la presentació a Xixona del Doble Cd “DE FANG. Música escrita i dirigida per José R. Pasqual-Vilaplana”

Es tracta d'un nou treball discogràfic amb 31 composicions del nostre gran amic José Rafael, que va dirigir la Banda de Xixona de 1995 a 2003.
José R. Pasqual-Vilaplana dirigix a onze bandes de música i tres grups de dolçainers. Les bandes participants són per un costat totes les societats musicals en les quals ha treballat com a director titular:
Unió Musical “La Primitiva” de Castell de Castells, Unió Musical de Yátova, Associació Unió Musical de Bocairent, Agrupació Artístico Musical “El Trabajo” de Xixona, Unió Musical de Muro, Societat Musical “La Nova” de Xàtiva i el grup de dolçainers i tabaleters La Xafigà de Mur.
A elles s'unixen les dos Bandes de Cocentaina, Unió Musical Contestana i Ateneu Musical Contestà amb les que José Rafael col·labora com a director invitat des de fa més de quinze anys, i les Bandes de l'Associació Musico-Cultural Eldense “Santa Cecília” d'Elda, Banda de l'Associació d'Amics de la Música de Yecla i Banda de la Societat Musical “L'Harmonia” d'Alacant, així com els grups de dolçainers Colla “El Terròs” de Petrer i Colla “Els Arreplegats” de Xixona.

Les gravacions es van dur a terme en 10 sessions repartides entre els mesos d'abril a novembre del 2009. La nostra banda ha enregistrat 5 d'aquestes composicions:
Isfanaj (Marxa Cristiana, 2008), Creu d'Arsuf (Marxa Cristiana, 2003), Yâlläba (Marxa Mora, 2008), JAIM (Pasdoble, 2000), La Néta del Manyà (Marxa Cristiana, 2001)

Demanem la màxima difusió de l'acte i esperem la vostra assistència. Vos deixem a continuació l'enllaç al text de presentació del CD.

http://www.pascualvilaplana.com/documentos/defang.pdf