Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

Cabezo de Torres guanya el Certamen de Torrevieja


Torrevieja, 18 de novembre de 2009.
Por: Encarna H. Torregrosa
El segon lloc va ser per a la Societat Artístic Musical de Picassent de València.
Dissabte passat 14 de novembre, l'Associació Musical Juvenil Cabezo de Torres, va resultar guanyadora del III Certamen Internacional de Bandes de Música de Torrevieja, convertint-se en la protagonista de la nit. L'agrupació va interpretar l'obra obligada “Vents del Garbi” de Josep Miquel Martínez i com obra lliure, els moviments 3º i 4º de la Simfonia Nº 3 del compositor nord-americà James Barnes. En segon lloc va quedar la Societat Artístic Musical de Picassent de València.
El certamen va resultar tot un èxit de públic. La intervenció de les dues societats musicals va entusiasmar l’auditorium que omplia el teatre. El jurat va estar format pel president, José Susi López (Director de la Banda Sinfònica de Música del Cos Nacional de Policia) i els vocals Joaquín Grau Murcia (Tinent Coronel Director de l'Escola de Músiques Militars de Madrid); Pedro Soriano Guerrero (compositor i Director Tinent Coronel Músic); Armando Bernabeu Andréu (Comandant Director de la Unitat de Música de l'Acadèmia General de l'Aire); José Vicente Díaz Alcaina (Director de la Banda Sinfònica Municipal d'Alacant) i com Secretari, José Miguel Toro Carrasco, President de la Unión Musical Torrevejense.
Per a concloure el certamen va actuar la Banda de la Unión Musical Torrevejense, dirigida per Jaime Belda.