Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

La direcció artística de les societats musicals s'abordarà a l'Assemblea


Altea, 2 d'octubre de 2008.
A més durant tot el cap de setmana funcionarà un taller tecnològic.
El director Rafael Garrigós García presentarà una ponència que ha elaborat conjuntament amb el també director Teo Aparicio-Barberán. En la ponència, moderada pel vocal responsable de la Banda Federal de la FSMCV, Manuel Muñoz, es discutirà sobre la situació actual de les societats musicals quant al tema artístic, les qualitats i formació d'un director artístic, etc.
Per altra banda, durant la vesprada del dissabte i el matí del diumenge funcionarà un taller tecnològic en el qual s'explicarà a fons, entre altres aspectes, el funcionament de la pàgina web de la FSMCV i les possibilitats que aquest portal brinda a les societats musicals federades. El taller estarà impartit per Daniela González Almansa, Professora de clarinet i exdirectora de la Banda Infantil de Xilxes. Cap d'organització de la demanda (Demand & Customer Service Manager) en Huhtamaki Spain SL (multinacional finlandesa del sector alimentari amb seu a Nules).
Ambdues activitats es realitzaran en les aules de la Facultat de Belles Arts d'Altea, a 50 metres del Palau Altea.
Veure programa de l'Assemblea.