Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

Demà comença a Altea la 40 Assemblea de la FSMCV


Altea, 3 d'octubre de 2008
El Palau Altea Centre d’Arts acollirà aquest esdeveniment els dies 4 i 5 d'octubre.
Representants de més de 500 societats musicals de la Comunitat Valenciana acudiran aquest cap de setmana a Altea per a participar en l'Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) que enguany celebra el seu 40 aniversari.
Les activitats s'iniciaran el dissabte al matí, amb una conferència sobre cooperació internacional. Moderada pel vocal de la Junta Directiva de la FSMCV, Segi Candela, la ponència s'iniciarà a les 10:30 hores i estarà estructurada en dues parts. En la primera d'elles es tractarà en general el tema de la cooperació incidint en l'àmbit de les societats musicals i en l'experiència entre Colòmbia i la Comunitat Valenciana i en la segona part, es presentarà el projecte "Societat Filarmònica Altanense-El Marroc".
A continuació tindrà lloc l'acte d'inauguració del curs en les escoles de música, a càrrec de Salvador Oliver, inspector de la Conselleria d'Educació.
L'obertura oficial d'aquesta 40 Assemblea es realitzarà a les 16 hores i, a partir d'aqueix moment, haurà diversos focus de treball. Així, es presentarà la ponència “Projectes europeus” a càrrec del vicepresident de la FSMCV, Pedro Rodríguez, una taula rodona sobre “Les relacions entre les entitats festeres i les societats musicals” moderada per Ximo Soler, la conferència “La direcció artística en les nostres societats musicals” a càrrec del director Rafa Garrigós i un taller tecnològic impartit per Daniela González Almansa, Professora de clarinet i exdirectora de la Banda Infantil de Xilxes i Cap d'organització de la demanda en Huhtamaki Spain SL.
La jornada del dissabte conclourà amb una desfilada de les bandes de la comarca des del Palau Altea a la Plaça de l'Església.
L'Assemblea es reprendrà el diumenge a les 10 del matí. Entre els assumptes que es tractaran figuraran l'aprovació dels pressupostos i l'informe de gestió, així com el lliurament de diplomes a les societats musicals que han complit 50, 75 i 100 anys d'existència. Així mateix, la Junta Directiva proposarà a l'Assemblea sol·licitar a la Generalitat Valenciana que les societats musicals siguen declarades Bé d'Interès Cultural així com el títol, a la pròpia Federació, d'Entitat Protectora del Patrimoni Cultural Valencià.
Paral·lelament a l'Assemblea, s'ha organitzat un interessant programa d'actes complementaris com concerts i exhibicions esportives.
Veure programa de l'Assemblea.