Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

PRESENTACIÓ DE DÍPTIC DEL TIRANT


EL PRÓXIMO 24 de Noviembre de 2007, Xixona: Estreno de la versión para banda del DÍPTIC DEL TIRANT, dentro del Concierto de Santa Cecilia de la Banda de la A.A.M. El Trabajo de Xixona. Cine de Dalt, 20.00 h.


Serà durant el concert de Santa Cecilia que l’Agrupació Artístic Musical “El Trabajo” de Xixona farà el pròxim 24 de novembre.

L'obra titulada "Díctic per al Tirant", va ser composada per José Rafael Pascual-Vilaplana per encàrrec del solista Miguel José Martínez, "Viriato", com a peça destinada al concurs final de Carrera del Conservatori Superior de Música de París, on es graduà en Trombó Baix, obtenint la màxima qualificació ("Suma Cum Laude").

Originàriament escrita per a narrador, Trombó Baix i Tres Trombons, ara ha estat transcrita pel
compositor mateix, per a banda solista i narrador, per a la gravació per part de l’Agrupació Artístic Musical “El Trabajo” de Xixona, com a conseqüència de la presentació en la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt (11 d’octubre de 2007), del llibre Tirant lo Blanc en llengua alemanya, projecte dut a terme per la Universitat d’Alacant (Projecte IVITRA), vertadera impulsora d’aquest treball.