Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

Dins de totes les dificultats que hi ha al món de la cultura en aquests moments, ens sentim satisfets de que la nostra tasca dins d'unes d’aquestes branques, LA MÚSICA, no haja parat ni un sol moment, minuts, perquè ha sigut un any redó, on no hem parat: 7 concerts i 2o eixides entre processons, cercaviles i entrades de Moros i Cristians, a més de la gravació del CD, que és una sorpresa, i fin ací podem llegir.
Encara ens queda més per acabar l’any: aquest concert de Santa Cecïlia i la presentació del CD a l’auditori ADDA, de la Diputació d’Alacant. 

No cal amagar que ha sigut un any dur i complicat, perquè hi ha hagut molta música per traure avant, y ho hem tret amb nota, amb l'esforç i la dedicació de tots els membres que composem aquest grup d’amics, que es diu AGRUPACIÓ ARTISTICOMUSICAL “EL TRABAJO" DE XIXONA; cadascú és important, perquè té un paper especific i entre tots ens hem de felicitar. GRÀCIES A TOTHOM amb majúscules. 

Passen i gaudisquen, tant com ho fem nosaltres, de la música. Feta i sentida per xixonenques i xixonencs. Un moment per oblìdar-se del dia a dia.