Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

LA BANDA PARTICIPA EN LA II FIRA DE NADAL DE XIXONA

L'Associació d'Empresaris i l'Ajuntament de Xixona, organitzen la II fira de Nadal dins la primera quinzena del mes de desembre. La duració serà de tres dies, 10, 11 i 12 de desembre, i el lloc, la plaça del poble (Avinguda de la Constitució). Es pot participar en aquest fet tan important per a Xixona de mil i una manera, perquè s'hi troba farcida aquesta convocatòria de dolços, decoració nadalenca, torrons amb denominació, activitats culturals, musicals i festives, bona gastronomia i mil coses més.

L'Agrupació ArtisticoMusical "El Trabajo" de Xixona participarà en aquesta fira, oferint al públic passacarrers a càrrec de la pròpia banda i de la Banda Jove de la nostra Agrupació, actuacions de grups formats per membres de la banda, petits tallers de música per als xiquets, audicions multimèdia de concerts i actuacions... A més, es podran adquirir qualsevol dels Cd's de música enregistrats per la nostra banda, el llibre de la Història de la Banda de Xixona, felicitacions nadalenques, etc.