Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

Resum Concert Bert Appermont

Fa pocs dies Xixona tingué la gran sort de poder comptar amb la presència i visita del director reconegut internacionalment, el belga Bert Appermont.
Vingué el dijous 21 d’octubre, amb el qual férem el primer assaig. Dur, però, eixe era l’objectiu, aprendre.
El divendres 22 d’octubre, li ensenyàrem l’empresa Antiu Xixona, de la mà del seu gerent i membre d’aquesta agrupació, César Soler, el Porga. Després, dinàrem al Pou de la Neu, i continuàrem per la vesprada amb l’assaig de portes obertes.
Com ja sabíem Bert Appermont és un gran compositor i ens va saber transmetre perfectament la seua música. Va ser una experiència molt bona per a tots els músics que poguérem disfrutar d'aquestos 3 dies. A més vam trobar una gran persona, amb qui vam compartir molt bons moments, musicals i d'amistat. Gràcies Bert.

Per al concert, comptàrem amb la col·laboració desinteressada del nostre amic i gran músic, el guitarrista Fernando Espí, i el trombó de l’Orquestra Nacional d’Espanya, Jordi Navarro Martín. El primer per a l’obra Egmont i el segon per a l’obra per a trombó i banda, Colors.
Amb un Cine de Dalt de gom a gom, les obres, totes del director invitat sonàrem com mai. Un concert que agradà de debò, que fou el resum i el resultat de tot un any de faena amb el nostre director titular Jordi Francés, i entre tots, anem fent, música, que és el que més ens agrada.

Però la Banda no pot deixar de fer música i ja estem preparant el Concert de Santa Cecília per al proper Dissabte 27 de Novembre.