Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

Festival a Banyeres de Mariola

La Societat Musical Banyeres de Mariola ens convidà el passat dissabte 19 de Juny al XXVI Festival de Bandes de Música d'esta localitat, en la qual vam passar un agradable dia.

La jornada va començar a les 11:00h del matí, quan ens vam reunir en l'escola de música de Xixona per a partir cap a Banyeres amb autobús. En el trajecte el conductor pareixia passejar-nos en un bus turístic per les serres d'Onil i Ibi, perquè donarem una bona volta, això si, disfrutant de la naturalesa, fins que per fi arribarem a Banyeres després d'una hora de camí. (La tornada a Xixona al matí següent va ser per Alcoi, molt més curta. Esta vegada el conductor va entendre que ens esperava el dinar i la siesta del diumenge).

A l'arribada a Banyeres ens vam instal·lar en un alberg, a poca distància del naixement del Riu Vinalopó. Fins a l'hora de dinar uns jugaven a les cartes, altres escoltaven música, algú va eixir a fer un passeig... Un ambient agradable en el qual la banda era la protagonista, a través de conversacions com les nombroses anècdotes que es recordaven d'altres viatges, i també pensant en el concert que ens esperava (Jordi ens comentava: "Controleu-vos que al concert hem d'estar fins").

Als 20:30h va arribar l'hora del concert, al Teatre Principal de Banyeres. El programa era el següent:

1a Part, Agrupació ArtísticoMusical "El Trabajo" de Xixona
- 1a SIMFONIA EN SOL MENOR. I Allegro moderato, Wasily Kalinnikov
- SAGA MALIGNA (II Suite del musical “Zaad van Satan”), Bert Appermont
- DANZÓN Num.2, Arturo Márquez
- RAGÓN FÁLEZ (Pasdoble), Emilio Cebrián

2ªPart, Societat Musical Banyeres de Mariola
- AGÜERO (Pasdoble), José Franco
- FESTIVE OVERTURE, Dimitri Shostakovich
- SAGA CÀNDIDA, Bert Appermont
- DANZA COLORISTA, Rafael Mullor

El concert va estar molt be i Jordi ens va felicitar. Com ell ens deia hores abans, havíem d'estar 'fins', i crec que ho vam estar. Mai oblidarem l'inici de la Simfonia de Kalinnikov, en la qual el so va nàixer des del no-res, o com disfrutarem tots amb Saga Maligna.
Després les dos bandes vam anar a sopar i celebrar el concert oferit. Sens dubte, ho vam passar molt be tots junts fins a la matinada.

Esperem poder oferir un nou concert compartint escenari, esta vegada a Xixona, i passar-ho igual o millor.

Ací teniu algunes fotos.