Benvingut al Bloc de l'Agrupació Artístico Musical
"El Trabajo" de Xixona.
Ací pots trobar informació d'aquesta banda creada en 1878, la seua història, publicacions, concerts i altres aspectes interessants. També t'informarem de les activitats i actuacions que estem preparant. Esperem que t'agrade la visita.

Sons de Colors

La FSMCV s’adhereix a la campanya «Llegir en valencià»


València, 12 de juny de 2008.
Promoguda per la Fundació Bromera, divulga els trets identitaris de la societat valenciana
Es tracta d’una campanya que s’inicia el dissabte 14 de juny, amb el repartiment gratuït del primer llibre i de la primera fitxa als lectors dels diaris Levante-EMV i El Mundo. Enguany el fil conductor de la campanya és el descobriment de les característiques històriques, culturals i socials que configuren el poble valencià.
La col·lecció de tretze llibres creada expressament per a la campanya tracta temes com les festes, la música, la cuina, els jocs, l’art, la literatura i la llengua, entre altres, en clau valenciana. La Fundació Bromera ha posat en marxa l’espai web www.llegirenvalencia.org on es pot consultar tota la informació de la campanya.
A més de la Federació, quaranta-dos institucions i col·lectius, donen suport a aquesta tercera edició de la campanya, entre ells els diaris Levante-EMV i El Mundo, el grup RTVV, Bancaixa, la Direcció General del Llibre de la Generalitat Valenciana, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Escola Valenciana i el Ministeri de Cultura. Però, a més, en aquesta edició s’hi han sumat 17 col·lectius i institucions que abasten un gran espectre de la societat valenciana, des de partits polítics, mancomunitats, col·lectius socials i econòmics fins a federacions empresarials, esportives i universitats.